بخش هاي تحقيقاتي مرکزتحقیقات آرتمیای کشور دوشنبه 11 دی 1396 بازدید: 2348 معاونت پژوهش و فن آوری مرکز این معاونت با 3 بخش تخصصی و 6 گروه تحقیقاتی زیر مجموعه آن ها و یک واحد ترویج و انتقال یافته های تحقیقاتی وظایف محوله پژوهشی خود را انجام می دهد. بخش تکثیر و پرورش آرتمیا و سایر آبزیان o شامل 2گروه امور تحقیقاتی پرورش و تغذیه آرتمیا و سایر آبزیان می باشد. • وظایف و اهداف بخش بهینه سازی پرورش و تولید انبوه آرتمیا در استخرهای خاکی ، عایق بندی شده و روش های نوین بهینه سازی تولید سیست آرتمیا شناسایی آرتمیا های موجود در منابع آبی کشور تهیه بیوتکنیک تکثیر و پرورش انواع ماهیان اقتصادی و بومی ،گرمابی، سردآبي و شاه میگوی آب شیرین در منطقه شمال غرب کشور ارائه دستورالعمل اجرایی تغذیه آبزیان با انواع غذای زنده بررسی تولید گونه های آبزی اقتصادی جدید تولید انواع غذاهای زنده تولید انبوه پلانکتون ها در استخرهای پرورش آبزیان مدیریت واحدهای تکثیر و پرورش آبزیان و مکانیزه کردن آنها استفاده از فن آوری های نوین در پرورش انواع آبزیان با بهینه سازی مصرف آب در راستای اقتصاد مقاومتی پتانسیل یابی و ظرفیت سنجی امکان پرورش انواع ماهیان گرمابی، سردآبي و خاویاری در محیط های محصور(قفس) در منابع آبی بخش ارزیابی ذخایر و بوم شناسی آرتمیا و سایر آبزیان : o شامل 2 گروه امور تحقیقاتی ارزیابی ذخایر و بوم شناسی می باشد.• وظایف و اهداف بخش ارزیابی ذخایر آرتمیای دریاچه ارومیه مطالعات اکولوژیک منابع آبی شمال غرب کشور ارزیابی ذخایر ماهیان اقتصادی و سایر آبزیان منابع آبی ارائه روش های عملی در بازسازی ذخایر ماهیان منابع آبی ارزیابی ذخایر شاه میگوی آب شیرین در منابع آبی مطالعات آلودگی های میکروبی و شیمیایی و فلزات سنگین منابع آبی شیلاتی تعیین میزان تولیدات اولیه منابع آبی بخش فن آوری زیستی و فرآوری آرتمیا و سایر آبزیان o شامل 2 گروه امور تحقیقاتی ژنتیک سلولی، مولکولی و فرآورده های بیولوژیک می باشد • وظایف و اهداف بخش شناسایی و مطالعات سیستماتیک آبزیان و آرتمیا به روش مولکولی مطالعه ساختار ژنتیکی جمعیت انواع مختلف آبزیان استان و آرتمیای کشور ایجاد بانک ژنی انواع آبزیان بومی استان و آرتمیا ی کشور تعیین توالی ژنوم آرتمیا و ثبت در سامانهNCBI مطالعات فیلوژنی و بررسی تنوع ژنتیکی ( تشخیص جمعیت ها) در آبزیان به روش مولکولی تشخیص بیماری های آبزیان به روش مولکولی بانک ژن پریان میگو و شاه میگوی آب شیرین تهیه دستورالعمل، تولید و فرآوری فرآورده های فن بازار آرتمیا و سایر آبزیان به روش های جدید و اقتصادی تولید محصولات بیولوژیک آبزیان