ارائه دستاوردهای مرکز تحقیقات آرتمیای کشور در چهارمین نمایشگاه بینالمللی غذاهای سنتی و محلی ارومیه مرکز تحقیقات آرتمیای کشور با حضور در چهارمین نمایشگاه بینالمللی غذاهای سنتی و محلی ارومیه، جدیدترین دستاوردهای تحقیقاتی خود را در حوزه بهبود کیفیت و ماندگاری محصولات شیلاتی ارائه کرد. 1404/7/29 (38) (0) ارائه دستاوردهای مرکز تحقیقات آرتمیای کشور در چهارمین نمایشگاه بینالمللی غذاهای سنتی و محلی ارومیه به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات آرتمیای کشور، این نمایشگاه از ۲۸ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی ارومیه برگزار میشود و مرکز تحقیقات آرتمیای کشور بهمنظور معرفی تازهترین یافتههای علمی و فناورانه خود و در راستای ارتقای تعاملات علمی و صنعتی در حوزه شیلات، حضور فعالی در این رویداد دارد . در این نمایشگاه، مرکز تحقیقات آرتمیای کشور مجموعهای از فناوریها و محصولات نوین خود را از جمله زیستنگهدارنده طبیعی برای افزایش زمان ماندگاری غذای کنسانتره ماهی قزلآلای رنگینکمان، بهبود زمان نگهداری آرتمیای منجمد با ترکیبات طبیعی، تولید خوراک ارتقادهنده رشد و ایمنی بچهماهی قزلآلای رنگینکمان، افزودنی طبیعی «اسپیروپروتکت» برای افزایش عمر مفید فیله قزلآلا و فناوری استفاده از ویتامین E در افزایش ماندگاری آرتمیای منجمد را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داد. حضور فعال این مرکز در نمایشگاه یادشده با هدف تبادل دانش، معرفی ظرفیتهای پژوهشی کشور در حوزه شیلات و توسعه کاربردی فناوریهای بومی در صنعت آبزیپروری صورت گرفته است.