شروع پروژه تحقیقاتی تولید جیره غذایی شاهمیگو در مرکز تحقیقات آرتمیای کشور مراحل اجرایی پروژه تحقیقاتی "فرمولاسیون و ساخت جیره اقتصادی شاهمیگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) با استفاده از پسماندهای کشاورزی در سامانه پرورشی مداربسته" در مرکز تحقیقات آرتمیای کشور شروع شد. 1404/4/21 (24) (0) شروع پروژه تحقیقاتی تولید جیره غذایی شاهمیگو در مرکز تحقیقات آرتمیای کشور به گزارش روابطعمومی مرکز تحقیقات آرتمیای کشور، شنبه ۲۱ تیرماه مراحل اجرایی پروژه تحقیقاتی "فرمولاسیون و ساخت جیره اقتصادی شاهمیگوی آب شیرین Astacus leptodactylus ) ) با استفاده از پسماندهای کشاورزی در سامانه پرورشی مداربسته" با اهداف تعیین ترجیح غذایی و شدت تغذیهای، امکان استفاده از زائدات و پسماندهای مختلف کشاورزی و تعیین فرمولاسیون اقتصادی جیره غذایی شاهمیگوی آب شیرین در مرکز تحقیقات آرتمیای کشور انجام میشود. این پروژه با اعلام نیاز مدیریت شیلات و آبزیان استان آذربایجان غربی و عقد قرارداد همکاری مشترک با مجتمع پژوهشی دکتر اردشیر حسینپور در حال اجرا است. اجرای پروژه فوق با ایجاد سیستم تأمین آب از چاه، طراحی و ساخت سیستم پرورش شاهمیگوی آب شیرین و تهیه انواع مختلف جیره غذایی آغاز شد.