به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات آرتمیای کشور، چهارشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۳ در راستای انتقال دانش فنی و باهدف انتقال دستاوردهای تحقیقاتی مرکز تحقیقات آرتمیای کشور جلسه انتقال‌یافته" بررسی نتایج دانش فنی فرمولاسیون خوراک ارتقادهنده رشد بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان بر پایه جلبک اسپیرولینا" به‌صورت حضوری و مجازی در محل شهرک فناوری الکترونیک و صنایع غذایی ارومیه برگزار شد.

 

در این رویداد نتایج کاربرد جلبک اسپیرولینا در افزایش سیستم ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان و کاهش استرس ماهی، نحوه استفاده جلبک اسپیرولینا در جیره غذایی و فرآورده‌های آن توسط دکتر نکوئی فرد رئیس و عضو هیئت‌علمی مرکز تحقیقات آرتمیای کشور و تأثیر جلبک اسپیرولینا بر روی شاخص رشد، ضریب چاقی، نرخ رشد ویژه توسط دکتر نهاوندی عضو هیئت‌علمی مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و مقایسه شاخص‌های طولی و وزنی ماهی با استفاده از جیره غذایی حاوی جلبک اسپیرولینا و شاهد توسط دکتر عباسپور پژوهشگر مرکز تحقیقات آرتمیای کشور برای کارشناسان معین، بهره برداران عرصه صنعت آبزی پروری و مدیران مزارع پیشرو سردآبی و کارشناسان شیلات انتقال یافت.